Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

6. Fehér Rend Papság EREDET szinten Sabine Sangitar

 
 
http://goldenblau.tv/tag/shenamaa/
 
SHEN’A’MAA - A Fehér rend papság koronázó kristálya
SHEN’A’MAA emlékezteti a lelkedet, hogy be kell fejezned Jézus küldetését a földön, és be kell teljesítened, vagy meg kell ismételned a beavatásodat a fehér rend papságba.
Lépj be Shen’A’Maa – val a Fehér Rend Papság közösségébe, hogy Isten leheletét érezhetőbbé tehesd az emberek számára. Minden, ami egykor szétvált, újra eggyé válik.
Energia szimbólum kártya Shen’A’Maa – Fehér Rend Papság
Készítette: Rainer Elias Anael Strebel
Forrás: http://www.dimensionssprung.de/shopartikel-1-44,Energiesymbolkarten_Heilsymbolkarten_Energiesymbolkarte_SHEN_A_MAA_weisse_Hohepriesterschaft.html
 
Azért ide is ideszúrom a jelen történését, amikor is Orsoházi ferenc Shgun minőség éppen tart a Vatikán felé, és bizony a kozmikus eredetében ott van a nevében, pontosabban Shíva kozmikus szülője nevén belül :
V:        Koroná z ó s z eretet
 

SHIVA

Shiva egy Isten státuszába emelkedett. Tulajdonságai a tiszta szándék, a tett bátorsága, béke és  nagylelkűség.

Shiva transzformálja, átalakítja az egót és segít a léleknek feladatát beteljesíteni. Ő elhozza azt a felismerést, hogy csak a Valóság működik. A dualitásban ez azt jelentheti, hogy Shíva gyermekei gyakran állnak harcban önmagukkal és másokkal. Ők sokszor kételkednek és nagyon szigorúak önmagukhoz.

Amint felébrednek és kitágulnak, ők azok, akik egy ügyért nagy szeretettel és odaadással harcolnak. Csodálatra méltó türelemmel rendelkeznek és csak kevés félelem van bennük.

 

Shiva neve a következő energiákat hordozza: ( az Elohim nyelve szerint)

 

S          Gondoskodó szeretet

H:        Utazó ( kiterjedő) szeretet

I:         Kísérő (követő, veled tartó) szeretet

V:        Koronázó szeretet

A:        Áradó szeretet

 

 
Energiesymbolkarte SHEN'A'MAA - weiße Hohepriesterschaft
Jelentése:
Ez a kristály mesteri energiákat hordoz, a Fehér Rend Papság Főpapjainak.
A Shen’A’Maa- ba való beavatással valóban érezheted, mi vagy, és milyen odaadással hatottál az eddigi inkarnációidban a papi energiáddal.
 
Háttér:
A háttér motívum egy sziklát mutat Elfenstein (Manókő)/Bad Harzburg után.
(A története: A kártyán lévő motívum egy ősi sziklát ábrázol, az Elfenstein (Manókő) közelében Bad Harzburgnál.
A manókő mellett manó kolónia is lakik, akik fel is fedték magukat az alkotónak ottjártakor. A hely mindig is lakatlan volt, ám magas energiái szent rituálék emlékeit őrzik. Elias Anael egy áldozati tálat is talált itt, ami szakasztott úgy nézett ki, mint a képen látható szikla a benne található mélyedéssel. A kristályt hozzá a hazafelé vezető útján kapta meg.) Teljes leírás, és képek itt: http://www.dimensionssprung.de/kraftorte-18-208,Kraftorte_der_Elfenstein_bei_Bad_Harzburg.html
Ezt a kristályt Sabine Sangitar, - Kryon iskola, most SHIMAA Kiadó, - csatornázta le.
A kristályok Atlantisz virágkorából származnak. A legmagasabb energiát hordozzák, a legmagasabb fényből származnak, és minden kristálynak saját tudatossága van. Úgy tudsz a kristályokkal dolgozni, mint egy Arkangyallal, vagy az Isteni Forrás legmagasabb energiáival. Erőteljes fotókkal kombinálva a puszta jelenlétükkel fejtik ki hatásukat, a képük nézése, a létezésük által.
(Használata:
Rajzold a szimbólumot az aurádra, a fénytestedre, egy csakrádra. (vizualizálás)
Tedd az energiakártyát olyan helyre, ahol látod, és ahol hat rád.
Tedd az ivóvized alá, vagy tölts fel vele köveket, amelyekkel a csakráidon dolgozol.
Más élelmiszereket, vagy tárgyakat is feltölthetsz vele.
Lélegezd be a kristályok energiáját, a csakráidba.
Hívhatod őket a nevükön, beszélhetsz velük, mint egy angyallal, vagy egy fénylénnyel. Intuitív könnyedséggel kezeld őket.
Lerajzolhatod, lefestheted, vagy kifestheted őket. Én néha a homokba, vagy a hóba írom őket.. Kombinálhatod is a kristályokat, bármikor bármelyiket bármelyikkel.
A saját, vagy az emberekkel végzett fénymunkádat is támogathatod vele, hogy felállítod a kártyát, a kristályt az aurába, vagy a csakrába rajzolod, az energiáját hagyod befolyni.
Nem tudsz hibázni, hisz a kristály mindig a legnagyobb jó szolgálatában hat, és mindig világos és tiszta. Mivel a kristályok a valóságból származnak, ezért semlegesek, ez azt jelenti, hogy semmiféle ítélkezés, vagy kollektív gondolat nem befolyásolja őket. Ők a tiszta szeretet, és mindent rendelkezésre bocsátanak, amire csak az emberi léleknek szüksége van.
Mindig legyél tudatos a magas isteni energiára, amikor a kristályokkal dolgozol.)
 
A Fehér Rend Papság lénye(ge)
Forrás: https://weissepriesterschaft.jimdo.com/priesterschaft/
Amikor Jézus a földre jött, Mária készítette fel őt az útjára, aki beavattatott a papságba. Avalonban egyidejűleg volt arany és kék főpapnő. Az ok, amiért Jézus ebbe a papságba nyert beavatást az volt, hogy a proszondó fény elterjedése egy lágyabb finomabb papsághoz vezetett, mindenféle fogadalom nélkül. A fehér rend papság az új idők papsága.
(Proszondó fény: a tiszta megváltás energia. A kérdésre, mit jelent a megváltás, Jézus ezt mondta:
- önmagad megadása (megadom magam a felsőbb akaratnak)
- önmagad szeretete
- önmagad elfogadása, úgy, ahogy vagy
- az isteniséged érzése, és annak csodákban való kifejezése
Amikor az isteni forrás egy magot szült magából, és Jézusnak nevezte el, a Magas Fények Tanácsa ezt a magot a proszondó fénybe ágyazta. Így inkarnálódott Jézus a legmélyebb dualitásba. A proszondó fény krisztus élő merkabája - mer- vöröslő fénymező ka- szellem ba- valóság,- élő hálója, csillagtetraédere. Az összes aspektusával az isteni gondolatmezőhöz kapcsolódik. Minden, ami Jézus, ami Ő volt, és ami Ő lesz, az a proszondó fény minden síkon. A tiszta megváltás energia, ami közvetlen a lélekben hat. Jézus ezzel a fénnyel gyógyított, és ezzel vitte véghez csodáit.
Forrás: https://www.shana-lichtpionier.at/shana-s-angebote/prosonodo-licht-was-ist-das/
valamint Sabine Sangitar A csatornázás 9x9- e c. könyve)
 
Fehér Rend Papként Jézus hatása igen jelentős volt, és az embereket, akik őt kísérték szintén elindította (Initiation) a Fehér Rend Papságba.
Ez az energia aztán beágyazódott és csak arra vár, - akkor aktiválódik, - ha az arany, kék, vörös és fehér papok és papnők mezője egyesül.
Ennek az energiának az aktiválása csak most tud megtörténni, mivel a Magas Fények 36 tanácsának és Jézusnak meg kellett várnia, hogy a Lentosi Kapuk kinyíljanak.
(Lentosi kapu: Mivel Jézust elárulták, és ezért nem tudta a küldetését beteljesíteni, az Ő öröksége, a Fehér Rend Papság, ugyanúgy, ahogy a Proszondó fény és a megváltás energia is Lentos dimenziókapui mögé lettek lepecsételve. 2010- ben nyitották meg a kaput, és 2011- ben gyújtotta meg Jézus újra a fehér rend papság lángját.)
A proszondó fény és az eleua energia beáramlása által lehet a papság erejének fényét egy védett mezőben meggyújtani.
Mindenki, aki Jézussal mély összeköttetésben van, magában hordozza a fehér rend papság energiáját, a templomos lovagok, a sárkányőrzők, stb.
 
Sabine Sangitar a Fehér rend Papságról
A feladatod és a hatásod A fehér Rend Papságban
A földön minden időszakban hatottak papságok a földön. Lemúriában az arany, Atlantiszban a vörös, Avalonban a kék papság. Emellett Jézus életében sok embert avatott be a Fehér Rend Papságba is. És Arthur király is.
Ez a beavatás egy nagy ajándék, hiszen te fogod Jézus művét befejezni a földön.
A Fehér Rend Papság az Arany korban 2011 10. 14- én aktiválódott újra, ekkor kezdődött el hatása ismét. Minden Fehér Pap jogosult ezt a beavatást továbbadni.
A beavatásnál Isten öröksége elevenedik fel benned újra, pl. a smaragd táblák, Exkalibur kardja, stb. Az energiák rezgése nagyon, nagyon magas. Sok tudás van benne, erős tisztító és tisztázó hatása van. Jézus és a Szellemvilág még gyorsabban kísér majd az utadon, mert a beavatással hatalmas szándékot nyilvánítasz ki, hogy hatásodat kifejtsd a földön.
A beavatással négy kristályt kapsz, amelyek segítségével szeretetköteléket tudsz kapcsolni Luciferhez. Így történhet meg a felemelkedés, és így foglalhatja el helyét Lucifer az isteni gondolatmezőben újra. A küldetés, amit átveszel magas, és jelentős a komplett univerzum számára.
A beavatás során a fogadalmak, és eskük, valamint más, papként megélt inkarációd is feloldódnak.
Mint fehér pap teljességgel az isteni tudatosságod állapotába kerülsz vissza, és kezded meg a hatásodat.
 
Talán azt kérdezed, mi is egy papság valójában, és hogyan működik?
Ezt a kérdést ezen a helyen a saját emberi szavaimmal, Jézus által inspirálva szeretném megválaszolni:
 
Amikor Yoah’Toh, a trónangyal Isten oldalán rendelkezésre bocsátkozott a nagy kísérletre, elválasztották az isteni szeretetköteléktől, és egy hatalmas robbanás következtében szétszóródott, és a mélybe zuhant. Eközben 389 bolygót rántott magával. Az ő legnagyobb része Föld Anyán landolt, a mi bolygónkon, amely akkoriban a Lemúria nevet viselte. Az egykori leírhatatlanul nagy és magas fényből, egy fény és szeretet nélküli lény lett, amely attól fogva a Lucifer nevet viselte.
Először Melek Metatron azonnal be akarta lélegezni a bolygót, hogy Yoah’Toh- t visszahozza, mert isten lélegzete az ő hiánya miatt erősen leterhelődött, de sok fénylény felkerekedett, hogy Istent halasztásra kérje, hiszen akkor ez az összes bolygó elpusztult volna. Hatalmas szándék volt bennük, hogy Yoah’Toh- t a letaszított bolygókkal együtt újra haza vigyék, a valóságba.
Az első szükséges intézkedés ehhez egy isteni ellenfény teremtése volt a majdnem teljesen sötét földön. Rina Atara- t hívták tehát, az arany papnőt, aki ez az isteni fény volt, lesz, és még ma is az. Ő sok fényt hívott magához, és beavatta őket a papságba. Megszületett az első papság a földön, az Arany Papság. Ettől fogva, a földi idő kezdetétől a papság tartja fenn a fényt és a kapcsolatot az egyetlen Isteni Forráshoz. Ez azt eredményezte, hogy a papság különböző módokon beteljesítse azon fogadalmát, hogy az „elveszett fiút”, Lady Gaiat, és a többi lezuhant bolygót minden lakójával együtt újra hazavigye. Ennek érdekében voltak szükségesek az elmúlt időszakokban a különböző fogadalmak, ígéretek, rituálék és többféle lemondás, hogy a földön a fényt tartani tudják, mert ez az akkoriban a zuhanás által megteremtett sötét energia mindannyiunkban tovább él. Ezt nevezzük egónak.
A lezuhant trónangyal a mai napig megtartotta egész hatalmát. Ez az az érzelem nélküli hatalom, fény és szeretet nélkül, ami ellen egyetlen inkarnálódott lélek sem tud mit tenni. Egy papság azonban, összeköttetésben az Isteni Forrással, együtt a fényben, és a szeretetben, egységben az isteni szeretethatalommal közösen nagyon sokat tud hatni.
AFehér Rend Papság ismérvei a megélt szabadság a szeretetben és a szabadságban. Ez minden életterületre érvényes, mint pl. az emberi szeretetre és a bőségre. Ez az új idő élő papsága mindenféle lemondás nélkül, olyan, mint egy nagy, derűs család.
Forrás: http://www.neue-zeit.com.de/einweihung-weisze-priesterschaft.html
 
„Az Eleua Energia
Jézus, a Krisztus csatornázása
Vagyok, aki vagyok, aki mindig is voltam és mindig is leszek. Jézus Krisztus vagyok, Isten Fia. Minden szavammal a szeretetem ömlik rád, nyit és emel téged. Mindegyikőtöket nagyon közel érzem magamhoz, mindegyikőtökkel mélyen össze vagyok kötve.
Amikor Atyám isteni mezejéből megszülettem, és amikor a földre mentem, a dualitásba, a teljes felejtés állapotában, akkor is volt egy legmagasabb perspektívám, aki őrzött és védett. Ez a legmagasabb perspektíva egy trón angyal, Shan’Shija. Ahogy egykor Lucifer, most Shan’Shija foglalja el az isteni merkaba különleges helyét. Shan’Shija az isteni gondolatmező direkt energiáját veszi fel. Ez által a legmagasabb perspektívám által folyhatok be Atyám mezőjébe, hogy ott megmerítkezzek.
Amikor Lucifer a magas Trónangyal készen állt kilépni a merkabájából, és elvágni magát Atyám szeretetkötelékéből, a legnagyobb kísérlet vette kezdetét, ami csak volt valaha. Most egy újabb kísérlet kezdődik. Shan’Shija ugyanis megengedte, hogy angyalok egy csoportja elváljon Isten merkabájától, de a szeretetkötelékéből nem, hanem magával viszi ezt a szeretetköteléket, hogy Eleua energiaként érkezzen a földre. Ez a legnagyobb ellenmozgás, ami Lucifer zuhanása óta történt. Mikor hallottam, hogy ez történik, hatalmas boldogság öntött el. Az Eleua Energia mindent stabilizál, és elhozza a szeretetet. Ez olyan kísérlet lesz, ami sikerül. Angyalok egy csoportja az isteni merkabából, akik az isteni szeretetkötelékkel érkeznek a földre. Nagyon megindító. Sokan, akik velem mély összeköttetésben vannak, érezhetik is, ez mit jelent: Jézus legmagasabb perspektívája megy a földre. Így tehát újra eljövök.
Nekem is szükségem volt, mint neked a földön egy legmagasabb perspektívára, egy személyes angyalcsoportra, és az aspektusaimra. Amikor felébredtem, akkor tudatosult bennem, mit jelent nekem Shan’Shija, és mi mindent tett értem. Letérdeltem hát és összeolvadtam vele.
Olyan régóta vártunk már erre a pillanatra, hogy ismét újabb kísérletbe fogjunk. De soha többé nem fog megtörténni, hogy egy Trónangyal az Isteni szeretetkötelékről leválik. Ezek az angyalok bátorsággal, bölcsességgel és szeretettel telve hagyják el értetek az isteni merkabát, hogy tartsák a földet, értetek és Lady Gaiáért.”
(Részlet Sabine Sangitar: A csatornázás 9x9- e c. könyvének 2. Fejezetéből – A nagy szétesés, és a korszakok)
 
 
SHANA hozzáfűzése:
Eleua - A Krisztusi energia speciális magasabb oktávja:
a tiszta mennyei öröm, a lélekben a dualitásban és a tudatban az élet iránti tiszta örömöt ébreszti fel !!!
Hangolódjatok bele,
és akinek új, nyisson rá magában teret, és oldódjon bele, aki már szokja az elejétől, újabb körön, újabb szinten TÁGULJON bele, és engedje a magába áradását, és a CSERÉT magán belül, a mátrix érzelemtest helyett egyre többet ebből az energiából választva LÉLEK SZINTEN, hogy egyre közelebb jusson a SAJÁT eredet energiája IS hozzá, amit ez segít.
Mivel ez az energia leégeti a mátrix érzelemtestet, leégeti és gyógyítja a duális kettészakadt lélekrészek gyógyulását, és ez által egyre mélyebben tudtok haladni az EREDET MAGOTOK irányába ami még ez alatt, még ettől mélyebben van.. hogy megmozdulhasson bennetek is.. és a saját EREDET energiátok, AKIK VAGYTOK meg drukkol, hogy végre hozzátok férhessen.
Kérjétek, legyen szándék rá, és elindul végre a beáradás és a csere.
 
Rakok struktúra kódot is a cseréhez, azzal is segíthetitek.

atforditas--loran-maa.jpg

katt a képre

 
Shana Egyéni emléktárból:
2015.01.19. Ma éjjel a Fiammal (Nastranus- a Hírnők) egybefonódva valami eszméletlen HATALMAS Szeretet csomagokat hoztunk be magunkban. Nem tudtam mi az.
ÉN vagyok a földelő a szívemben, a fiam, aki tudja mikor és mit kell, és egyben vagyunk rá képesek. Én ilyenkor csak tartom magunkat egyben, és engedem be a szívembe.
3 nagy csomag érkezett:
Az első a NAGY ÚJ Szeretet minőség csomag, a másik kettő még nem bomlott ki.
16-án olvadtam össze Shana - O’Shana (Adamus) egybe, és 17-én fordultam ki az anyagból és álltam be az Aranyangyal Frekvenciába.
Ma meg ez:
Reggel ez az üzenet fogadott a testvéremtől Lijanatól:
 
Drága Fények!
Intuícióm azt mondta, hogy mellékeljem azt a közvetítést, amikor az Eleua energia először áradt be a Földre.
Szép megéléseket,
ÉvaMaja
 
19. Januar 2015 - Hétfő
Az üzenetet Shan’Shija adta át.
Legdrágább családom,
Ma Eleua (ejtsd: élója) energia érkezik a Földre. Ezen csodaszép energia hordozója, Shan’Shija (Trónangyal, Jézus Isteni Énje)
Az emberi tudatosság számára ez azt jelenti:
Az Eleua energia maga a tiszta mennyei öröm, és a dualitásban és a tudatban az élet iránti tiszta örömöt ébreszti fel. Mert a dualitásban, és a testünkben is az élet a számunkra sokszor nem az életre érdemesként jelenik meg, és sok ember veszti el az örömet a jelenlétben. Az Eleua energia ismét teret ad az életben ahhoz, hogy azt az örömet érezni lehessen. A személyes angyalcsoport ezt az energiát egészen különlegesen kedveli és nagyon intenzíven be is fogadja. Használd ki ezt az energia áramlást és engedd el magad Isten tenyerén, fürödj ebben az energiában. Használd személyes kristályodat (amit Isteni Éned a számodra közvetített – az 5-ös SOL’A’VANA lépésben) és kapcsolódj össze a Szent Grálokkal.
Mond ki a szavakat:
Az élet szép.
 
 
A szívem majd kiszakad, akkora szeretet energia árad belőlem azóta.
Töltekezzetek, és fürödjetek meg benne. Mert egyre inkább az otthont érezhetitek meg belőle. Már otthon vagyunk itt lent is.
Bevettük, már MI vagyunk itthon itt is :)
 
Reggel Merlin (a kutya) ismét kiszökött. Ő nem is kutya, hanem egy csodás küldött, aki vezet.
2 órán keresztül kapcsoltunk az energiát olyan Arany kutya minőségekhez, akik már szinte kortalanul beleöregedtek a várakozásba, és most végre megmozdulhattak. A gazdáik mondták, hogy mind menhelyi vagy valahonnan jött keverékek voltak, de csodás Arany barna, zsemle színűek.
Akik ismerik a galaktikus történelmünket, tudhatják, hogy a kutyák a krisztusi energiát hozzák a bolygóra. Hát erre vártak itt a drágák szinte időtlenségbe fagyva, hogy ezt fogadhassák végre.
 
szeretettel
 
Shana
 
 
A Papi név
Sabine Sangitar csatornázza le a papi nevünket, ami összekapcsol bennünket a papi esszenciánkkal.
Minden betűje képességeket rejt, energiákat, mint az eredet név. Minél több betűből áll, annál többet hatott valaki, mint pap. De nem lehet azt mondani, hoyg akinek a neve kevesebb betűből áll, az kevésbé képzett lenne.
A név lehet egy, két három, vagy akár több részes is, és tartalmazhat akár hétszer is egyetlen betűt. Ez azt jelenti, hogy a betű által ható aspektus (szeretet minőség) nagyon fontos, meghatározó a megnevezett számára. A többszörös betűk ugyanannak a képességnek sokféleségét jelentik.
(ITT MÉG VAN INFÓ ÉS EGY MEDITÁCIÓ IS, AMI BEVISZ A PAPI ENERGIÁBA.)
 
A régi papi nyelvünk:
 
 
 
 
folyt 7.rész
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.