Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

5. Fehér Rend papság: Történelmi emléktár Pilisi Szentkereszt kő Szemző Gábor pontosítása hozzá

5. tágabb, múlt része:
Judit Shana Pásztor megosztotta Gábor Szemző fényképét a csoporttal: SzívTudat Központ - Tudat és Lélekevolúció Kutató-Elemező-Tanító Központ.
január 4., 4:30 ·
nahát, meglepő fordulat Gábort be merem emelni ide.. most először..
és aki olvassa, az ne álljon meg ezen az információs szinten, hanem az alatta megosztott Fehér Rend Papság ébresztő kódunkkal legyen szíves dolgozni magán, mert nem tudhatja senki sem, hogy van e ilyen lélekrésze..
Ha megérinti az írás és az információ, bizonyára van, jó esetben, akkor viszont ez a kódunk segít, hogy a legtisztábban tudjon ez a múlt lélekrésze integrálódni a jelen életébe, és tudjon a múlt emléktárain túl a mostban a legtisztább Fehér Rend Papság egyetemes információinkba velünk egybe hangolódni.
Ehhez személyes: amikor megtalálták ezt a követ, azóta nekem volt otthon belőle egy másolat, annak ellenére, hogy akkor még nem tudtam miért, de éreztem, ez az enyém IS, ehhez nagyon mélyen közöm van (ez még Judit részem volt)
Gábor Szemző fényképe.
Gábor Szemző fényképe.
Gábor Szemző‎NAP PÁRDUCA DOBKÖR jegyzete:
január 3. ·
"Sokan azt hiszik a Pilisi szentkereszt kő egy töviskereszt indákkal , de ez nem igaz!
Ez a kő és rajta található motívum világ a Szkíta kereszténység egyik megmaradt bizonyítéka , jóval az erőszakos térítések előttről, mint a Mer keresztek.
Három íj lő fény nyílvesszőt három irányba .
TEREMTŐ, MEGTARTÓ, LEBONTÓ minőségben, a teremtés három aspektusa.
A nagy kereszt Nimród király jelképe a másik két kisebb a két iker fia .
A kereszt tövében lévő barlangkapu kulcsot és kaput jelent egyszerre .
Az emberi alak az ősatyánk(Nimród) jelenlétére utal , kit halála után a Pilisbe hoztak és az Is-tar folyó (Duna) északról délre kanyarulatánál elrejtettek .
A legenda szerint azért dobog a kő mert az ő szíve dobog...
Nemrég mutattak nekem egy képet arról ,hogy ugyanez a kereszt (hét db egy drótból megalkotva...nanotechnológia ) van a mobiltelefonokban, ami által az input output létrejön. Megdöbbentő egybeesés ,és az ember ki ráébredt erre , gondolom a Pálos kereszttől függetlenül nagyon meggazdagodott. A Pálosok nem egyszerű keresztény papok voltak anno ahogy ezt ma a Lengyel pálosság mutatja hanem ősi Szkíta kereszténység ápolói voltak visszahúzódva az erdő csendjébe ,
távol a Vatikán ellenőrző figyelmétől.
Feladatuk mindannak a megőrzése amit Magságunk és az Ősatya ránk hagyott. Nem véletlen volt az a mondás ,hogy "A Pálosokkal emelkedik az ország és az ő hanyatlásuk által zuhan"
Tehát ha valaki igazán tenni akar valamit az Országért energetikailag ebben a minőségben kezdjen kutatásokat.
A gondolat teremt. Jó utat.."
 
Shana:
Hoppá!
Most, hogy szerkesztem egybe az anyagot, és olvasom újra, bizony más szinten kap megértést sok rész információ , ami akkor ott az időben még mást jelentett, éppen annyit, amennyit akkor tudtunk, ahol a saját egyéni tudatosságunk, ismeretünk, saját emléktáraink szintjén tartottunk. Bizony még nekem is, sokkal többet mond ma, mint 2000-ben, amikor megtalálták, és én már akkor hazavittem magamnak a régi Párta-Szent Korona utca sarkán levő házamba belőle egy példányt.
Most fogom fel (2017.09.11.) mit is írt le Gábor.
Teremtő-Megtartó-Lebontó "Három íj lő fény nyílvesszőt három irányba . TEREMTŐ, MEGTARTÓ, LEBONTÓ minőségben, a teremtés három aspektusa. "
Bizony most a jelenben éppen egy olyan kozmikus eredet minőség gyalogol a Vatikán felé, akinek ez az eredete, ez a minőség!!!
 
Papp András fényképe.
 
Ő Shogun (kozmikus jelentése: Sárkány Isten) , Shíva-Shakti kozmikus szülőktől. És Shiva Kozmikus szülője minősége a Teremtő, Megtartó, Lebontó minőség, és bizony a Nimródi minőséghez hogy mi köze van?
 
most megállok, mert
őőőő, éppen anyagot kerestem hozzá -Nimródhoz-, hogy pontos legyek, és erre ezt a cikket találtam, ami 1 hete történt:
 

Dobogókőn kigyulladt a használaton kívüli Nimród Hotel felső szintje és tetőszerkezete – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedden az MTI-vel. Csámpai Attila elmondta, hogy eddig ismeretlen okból lángra kapott a régi, használaton kívüli négyszintes épület tetőszerkezete és felső szintjének hozzávetőlegesen nyolcvan százaléka. A tüzet nagy erőkkel, több vízsugárral oltják a szentendrei, a pomázi, az esztergomi és a fővárosi tűzoltók.

Csámpai Attila elmondta azt is, hogy nem tudnak arról, hogy bárki is tartózkodott volna az épületben, ezért feltehetőleg senki nem sérült meg, de részleteket csak később, az oltási munkálatok végeztével és a tűzvizsgálat után tudnak közölni.

Azt hiszem jobb ha a földtörténeti töredezett ismeret anyagot azok gondos összerendezőire bízom, nekem nem ez a dolgom. Folytatom az összegzést, hogy végre eljussunk, túljussunk a földtörténeti, TÖRT-ÉN-ELMEI töredezett emléktárakon túlra, és végre átemelődhessen a minőségük az Eredeti Eredetünk, Kozmikus Eredetünk szintjére a múltból ide be a MOST-ba a JELENBE.

A fenti kövünket nevezzük még Marosfalvi Imre Enrico zenei médium által:

A Pálos Szeretet Kő titka
(Dupla CD)

Amikor Enrico ezt az anyagot, kódot, információt, energia csomagot behozta, még ki sem jött a CD belőle, előtte volt szerencsém belehallgatni, valójában elsők között voltam, akiknek megmutatta. Majd amikor a saját tudati és lélekevolúciómban ott tartottam, akkor bizony az egyik téli napforduló energiájában belementem ebbe a beavatás mélységünkbe, a hanganyagon keresztül, és valóban levitt a saját belső háromszoros sötétségembe, és átfordultam általa magamban, újjászületve azon a tudati és lélekevolúciós szinten. Hozzátartozik még, hogy a legelején, amikor felébredtem, megkaptam tőle az aurahangoló, emlékeztető saját zenei kódokban tárolt segédletemet, és a MAG-Kódjaimat mag-cd-met, ami speciálisan nekem szóló emlékeztető volt magamról. Az információt hozzá Encrico az Antareszről hozza be, ami az a csillagterünk, ahol a saját emléktárunk 7.dimenziós információs hologramja tárolódik, az Eredeti, a megteremtésünk alapja információ, és az arra vetült csomagok, emléktár csomagjaink, amiket már megnyilvánítottunk belőle, amit már megéltünk mint az eredetünkhöz kapcsolódó lélek és tudati minőség, sok-sok galaktikus és földtörténeti lélekrészeinken keresztül. Giga csomag. Szegény Enrico mikor behúzta a saját csomagomat, és zenében kódolva elejátszotta, majd belegebedt, úgy földhöz vágta a csomagom:) Én pedig évekig dolgoztam vele, időnként elő-elő véve, egészen addig, míg már magamtól is képes voltam olyan mélyre kinyílni a saját eredet magomban, hogy már belülről vezérelten haladjak saját magammal.

A Pálos Kő szeretet titka Hanganyagban valójában még a földtörténeti, Pálos rendszerünk szerinti háromszoros koporsó belső fordulás "technikánk", segédletünk jelenik meg számunkra. tehát ez egy múlt szerinti belső beavatási kód csomag, segédlet, nem túl kellemes, de az tény, hogy ha tudatos vagy, akkor végig visz, bevisz, bekísér, és átfordíthatod magad a három napos saját belső sötétségeden, halálkapuidon. A jelen életből átfordulás a galaktikus, nagylélekszintedig. Ez még a lélek- magba fordít át. Tehát nem a kozmikus eredet magodig.

Ez fontos, hogy mindig tudjuk, hogy milyen segédlet, meddig és mire érvényes és hova, és meddig juthatsz általa.

De itt nem állunk meg, hiszen ha kinyílik számodra a lélekszintű emléktárad, és rányílsz a galaktikus emléktárad szintjére IS esetleg, és azokat a nagylélekrészeidet is beintegrálod, a földtörténeti emléktáraiddal együtt, akkor, ha ez összerendeződött benned, és a duális-nagy lélekszintű krisztus/kristály minőségek is valósan kiérlelődtek benned, akkor jön egy következő mélyülés, még mélyebb magod irányába, és Ez a Kozmikus EREDET MAGOD, ami már a Galaktikus, és Földtörténeti pálos rendszerünkön jócskán túl van.

Mindenki, aki érzi a Pálos rendszerünkbe kötődést, mindenki aki érzi történelmi síkon, magyarság emléktár szintjén lelki síkon, azoknak garantáltan van dolga azzal, hogy tovább haladjon befelé magában, hiszen azért nyílhatott ki neki ebben az életében a lélekszintű kötődés emléktára. Azért született most erre a területre, mert maga a Kárpát medence, nem lélekszintű, hanem már Kozmikus Szellemi Eredet szintű, kozmikus gyermek születés keltető, vagyis egy Kozmikus Ősanyai Méh -ezért vannak a meleg vizeink, mint a magzat víz, és a lelki teljességetekből a Kozmikus Eredetetekig születhettek meg, nyílhattok ki, és fordulhattok az EREDET MAGOTOKBA és a Kozmikus Szellemi minőségetekbe.

A Kárpát medence, nem csak egy kozmikus anyai MÉh, keltető, hanem egyben a Kozmikus Agy-Ágya , melegágya is egyben.

Ez már túl van a galaktikus szinten.

A tudat és lélekevolúciótokban ott rekeszthetitek meg magatokat, ha történelmi emléktár szintjén magyarság néplélek szinten meghatározva a saját földtörténeti múltatokba ragadva tartjátok magatokat. Orosházi Ferenc András Shogun eredet ezért is zarándokol Egytest-Egylénykét értetek és magáért többek között, hogy fordulhassatok, Ti is Ő is, veletek együtt,és emlékezhessetek arra, kik vagytok kozmikus eredet szinten. Emlékezhessetek magatokra ezen a szinten, és arra, hogyan hogyan működünk együtt EgyTest-Egylényként ezen a tudati szintünkön a RENDBEN, a helyünkön, speciálisan, mint nélkülözhetetlen részei az EGÉSZNEK. Ebből a minőségünkből, együttműködésünkből legteljesebben Mátyási Pálosi rendszerünkben felállva nyilvánítottunk meg, nagyjából 70%-san voltunk akkor képesek hozni az akkori időknek, korszakunknak, és tudatossági szintünknek megfelelően a minőségeinket.

Leel-Őssy Andrea Meerle fényképe.

folytatás a 6.résszel...:

6. Fehér Rend Papság EREDET szinten Sabine Sangitar

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.