Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

4. 2016.12.28. Fehér rend papság: személyesebb jellegű történet része, hogyan nyílt ki...

2016. december 28.
érdekes egybeesés, hangolódjunk, és készüljünk.
Ma reggel ezt kaptam, és egészen véletlenül tegnap este pedig ezt írtam éppen egy magán levelezésben:
Orosházi Ferenc András (Shogun) -tól:
Kedves Barátom, lélektestvérem!
Tisztelettel megkérlek, hogy 2017 (1). 01 01 este kilenc órára szervezz a körödben meditációt a Szent Korona Országának megvalósulásáért, a Szent Korona királyságáért!
Ölellek!
és Shana magán levél részélete a Szent György Lovagrend világi Bírójának Gotthard Gábor (Hijam'Nastraa):
Basszus Gábor.. itt az idő, nélküled ezt nem tudjuk megcsinálni.. tök mindegy hogy érted e vagy sem.. tök mindegy..
Tehát:
2014. januárjában Érden, Myriel-Erika húgomnál a Mátyási Kutyavártól húztuk fel ezt az ébresztő kódot.
Fogalmunk nem volt róla mit csinálunk, semmiféle szándék sem volt rá, már arra sem emlékszem ez az egész hogy is indult el ott.
Annyira emlékszem, hogy... jaj, de msot bevillant..
Csak rákérdeztünk, hogy mi közünk van nekünk a helyhez, Erikának eddig miért kellett őriznie ezt a helyet, miért nem költözhetett el, adhatta el soha azt a házat.. amúgy a maradt az egyetlen régi , öreg, legöregebb érintetetlen kerttel védett ház, kert, valami nagyon ősi fenyőfákkal.. Mátyás madarakkal.. tényleg igazán vadregényes, amolyan varázs erdő érzetet adott a hely, benőtt borostyán lugas, szeder fák.. stb.. huhh, amikor beléptünk a kapun, mintha nem is Érden lennénk, körülötte a felfújt új építésű házak.. ez meg maga az ősiség valami nagyon mélyen sűrítetten..
Nah, egyszer csak elindult a kutyavárba a befókuszálom, és jobb kezem húzta egy energia, elindult valami felfelé, át a testemen, a bal kezemen ki belőlem, Anitába becsapódva, aki mint egy gyors írnok már írta is le a struktúra ábráját és a számkódokat..és Erika meg közben a konyha közepén tőlünk távolabb mintha valami láthatatlan giga erőkkel hadakozna, igazi harcosként ütögetett és rúgkapált a levegőbe.. valamit. Nagyon védett minket, hogy mi ezt tudjuk csinálni.. Sosem tapasztaltam még ilyet előtte..
Anita akkor azt mondta, úgy látta, hogy a mentális férfi fehér rend papságunk, szellemi vezető férfijainkat látja valami hatalmas kör toronyban, mintha emeletről emeletre körbe, körbe járnának, de csak a saját emeletükön, körbe, körbe, vég nélkül.. sehova sem jutva.. szürke , amolyan szerzeti zsákruhában látta őket, és valami kötéllel volt a derekukon elkötve..
amikor írta a kódokat, közben azt érzékelte, mintha ezzel a kötelüket egyenként megrántotta volna mindnek, és ez által lejjebb csúsztak a saját emelet körükről, és elindultak lefelé, potyogtak lefelé, vagyis végre ébredtek, és már nem a saját szellemi, mentális börtönükben megrekedve járkálnak körbe-körbe.. kb ez volt a lényege.
Aztán ez a kód akkor el is tűnt, mert abban a pár napban, míg náluk voltam, sok mindennel dolgoztunk még, sok információt kódoltunk ki.. stb..
És egyszer keresni kezdtem, és azt hittem eltűnt ez a kód. Le is mondtam róla, gondoltam mindegy is, úgy sem nagyon tudtunk többet kezdeni akkor sem vele, mint amennyit akkor Anita mondott róla.
És aztán egyszer valamiért jöttél hozzám, és akkor nem voltál annyira elutasító, már nem tudom mi volt akkor a lényeg, de egy kicsit mintha emberibb, normálisabb lettél volna, mondjam úgy nyitottabb állapotban voltál, és amikor elmentél magától előkerült a semmiből ez az ábra. Akkor fogtam fel, hogy basszus, ez hozzád kapcsolódik..
Itt kéne emlékeztetnem téged az eredet nevedre.. csak egy betűjét rakok ide, ami valószínűleg ehhez kapcsolódik:
R: Főpapi energia
Egy főpap nagyon speciális képességével rendelkezel. Energiát tudsz megemelni. De a legfontosabb ebben a képességben az a hatalom, hogy szeretet köteléket tudsz Luciferhez kapcsolni. Ez ebben az arany korszakban nagyon fontos, és a felemelkedéshez mértékadó. Nagyon magas szerződésed van.
Jó.. tehát
nem tudom mit kezdjünk vele.. de azt hiszem ide mellékelek neked anyagokat Sabina Sangitartól (német ország), aki meg eredet szinten hozza ezt az információt, és olyan ez az egész, mintha Mi itthon akik mi vagyunk, mi ennek valami alapja lennénk gyárilag.. Sabina mondja az új energiás és a nagy történelmi részét.. de közben maga a fehér rend papság meg mi voltunk mindig élően.. vagyis én mindenképpen, az biztos.. mindig úgy hívom magamban, hogy Mag-Mágus-Pártus-Pálos-Kelta-Druida stb.. tök mindegy mikor hol hogyan mindig mi voltunk azok.. az én energiacsaládom mindenképpen aki vagyok..
és ha emlékszel, még sehol nem voltam szinte semmi tudatosságban, amikor még otthon laktam, és ott ültünk egyszer az irodámban, és valami nagyon megnyílt, és elkezdtem úgy beszélni arról, hogy hogyan dolgoztak a pálosok, de egyes szám első személyben mondtam, mintha én lettem volna.. Láttam, hogy Mátyás volt a FŐPAP-ja az egész pálos rendnek... és a pálosok pedig olyanok voltak, hogy az egész országot egytest-egylényként érzékelték, és elvonulva magukon keresztül az egész népet, nemzetet egyfolytában egyben tisztították, tartották szinten magukon keresztül.. tehát magukba foglalták az egész ország lakosságát, senki sem volt rajtuk kívül, és egyben érzékelték magukban, és bármi nehézség volt, az kollektív energiában bennük megjelent az egész országé összeadódottan, és kidolgozták magukon keresztül. tisztították magukon keresztül.. anélkül, hogy az ország lakosságának tudatosan kellett volna ezért magukon dolgozniuk.. hát most ez így leírva igen áldozathozatalosnak tűnik.. és közben az átlag embert meg igen csak lebutított, tehetetlen emberi szinten tartó hierarchia.. basszus..
basszus..
amikor ez ott az irodában elindult belőlem, még ömlött volna, és még egy csomó mindent láttam, és mondtam volna, de te befékeztél, megállítottál, megrekesztettél.. és befagyasztottad, belém fojtottad a szót, nem mondhattam tovább.. hárítottál, és valami olyan fagyosan zártál, hogy megállt minden információ.. pedig nagy erővel át akart törni rajtam, felszínre akart jönni, ki akarta mondani magát..
szóval már akkor is sok mindent tudtam, és mondtam volna, ha engedted volna.., na ezért is kellett elválnunk, és elköltöznöm, mert különben egyrészt a sok információ szétrobbantott volna, másrészt nem tudtam volna ezeket kinyítni, felszínre hozni.. és még milliárd dolgot..
Jah, igen.. még a Pálosokhoz és Visegrádhoz kötődően.. egyszer, mikor Julcsinál laktam Visegrádon pár napot, -ő egy ügyes kis látó lányka volt, kliensem, aztán később bezáródott a lány-, ebédeltünk valamelyik teraszon, mögöttem a heggyel, és egyszer csak azt éreztük, hogy elindul a tudatunk, a tudatom és beleláttam a hegy gyomrába, és rengeteg járatott láttam, de végeláthatatlanul, és egy csomó arcot, amolyan szellem arcot láttam a járatokban, rengeteg lelket.. olyan volt, mintha oda lennének befagyva, amolyan alvó, tetszhalott alvó állapotban.. de irdatlan sokan..
Szerintem ez a fehér rend papság ébresztő kódunk azoknak szól, őket ébreszti...
Az emberi részük most itt be van születve, és ez a lélekrészük, ez a fehér rend papság minőség lélekrészük meg ott várja őket, hogy magukhoz vegyék, felébredhessenek, és kapcsolódhassanak a testükhöz, most itt a jelenben, és aktívvá válhasson , emlékezhessenek magukra, és önmagukká válhassanak.
Ezen azért az országban hosszú évek óta nagyon sok csoport dolgozott sok szinten, helyeket bejárva, tisztíve, felszabadítva.. és nyilván sokan már magukhoz kapcsolódtak..
van egy jó pár terület, amiről garantáltan tudok, hogy még mindig meg sem lett mozdítva..
Tapasztalatból azt is látom, tudom, hogy nem nyílnak helyek bárkire, bárkinek, és nem ébrednek bárkik bárkinek..
Például mikor az Orosházi Feri.. aki annak idején a Szent Koronával körbe járta jó pár éve valami küldetés tudatból gyalog az egész országot, őt csak úgy hívják a ’hívei’, hogy a Zászlós. Tehát róla sokan tudják, meg Ő is magáról, hogy valami vezér volt, irányító történelmi síkon többször..
Amikor nálam járt,. és dolgoztunk Ferivel, egyszer csak a kódjaink hatására valami kinyílt a Feri háta mögött, mintha egy energia kaput tartott volna eddig, és mögötte megnyílt a tér.. Anita-számos felsikított, és látta, hogy egy csomó táltos, sámán, és harcos van mögötte, és mondta, hogy hahó, ott a pasim, atya ég, az az én pasim, ott visítozott tök aranyosan..
Aztán a legmegdöbbentőbb az volt, hogy rá 2 napra jött hozzám egy kliens, eredet társ, aki hozta a bátyját, a Lalit, majd másnap együtt elmentünk Anitáékhoz, elvittük őket az egy eredet születésnapi buliba, és akkor visított újra Anita, hogy pont a Lalit látta a Feri háta mögött, és ez meg hogy lehet, hogy rá pár napra már élőben ott is van egyből, és találkozhattak is.. Annyira édesek voltak, mintha egyből tudták volna, hogy kik egymásnak, mint két tojás olyanok voltak, csak szorították egymás kezét, és úgy ültek ölelkezve, mintha mindig egymásnak lettek volna teremtve, és sosem váltak volna el.. nem, hogy most látják először egymást..
Szóval ebből is látszott, hogy a Feri valami olyan minőség volt, akit ahogy nyitottunk kicsit, mögötte fel tudtak szabadulni emberek, és aztán ezek többen el is indultak, ébredtek, és tudtak egymással pl így akár párok is kapcsolódni, amik eddig leválasztva voltak mondjuk úgy a Feri bezártsága miatt.. ha ezt így érted..
Ha így nézzük, igen nagy felelőssége tud lenni komolyabb vezető minőségeknek, ha elhülyülve, bezáródva, megtagadásban máshova rakja a fókuszt, az energiáit, mert nem csak saját magát rekeszti meg, ami mondjuk a szabad akaratából lehetséges lehetne egy ideig, hanem eszméletlen sok ember lehet mögötte megrekesztve, lebutítva, szétválasztva tartva egymástól, akik miatta nem tudnak haladni, miatta nem találkozhatnak mondjuk párjaikkal, ezért magányosak, egyedül vannak, szomorúak, és nem értik miért igazságtalan velük a sors, nekik miért nem érkezik a párjuk.. stb..s tb.. ilyen oka is lehet.. ami, ha így nézzük igen nagy felelősség, hogy mit okozunk ezzel másoknak.. igaz?
Amit látok nagyon sokaknál ez a képességük, emléktáruk töredezetten, beragadt régi energiás módon így-úgy működik, huhh.. sokaknál rendesen dohos, mohos, poros, pókhálós energiát érzékeltem, annyira régi, begyepesedett módon működik ez a részük. Sabina anyaga, információi, és az én ÚJ információim, és a MI struktúra kódjaink pedig már az újat, az új verziónkat, a frisset hozzák... Sokan nem hajlandóak elengedni a régi működési módjukat, amit most látok igen káros és szintén megrekesztő.
Káros abban a tekintetben, hogy az embereket amolyan atyai gondoskodó módon lebutított, tehetetlen báb verzióban tartóak. Az érzelmeiket elveszik az embereknek, átveszik helyettük, mondjuk mint gyógyítók, ami által függőségben tartják a hozzájuk fordulókat. Nem megtanítják, hogyan csinálják maguknak, hogyan vegyék vissza a hatalmukat, hogyan tudatosodjanak, hogyan gyógyítsák saját magukat, hanem magukhoz szoktatják, és lebutítva tartják. Ez az egyik gyakori jelenség következménye.
A másik a gyógyítók oldaláról, amikor nem tudja, hogy átvesz, és azt nem tudja, hogy kell transzformálni, és aztán maguk is megbetegszenek. Régebben sok ilyen félgyógyítót láttam, volt akik bele is haltak egy idő után. Aztán találkoztam például pappal, lelkésszel, aki ennek a papi verziójába betegedett bele, a gyóntatásokba, velem egy idős sárc.. több mint 30 laparoszkópiás műtéte volt, mert mindent átvett amit a gyóntató fülkében hallott, de nem tudott róla, és azt sem tudta, hogyan kell azt magán átdolgozni.. ugye, ha tudta volna magáról, hogy öcsém, van egy olyan részed, aki mint pálos úgy működött, és akkor hogyan csináltuk, már azzal segítettünk volna rajta.. Így viszont eszméletlen sok betegségen esett át, amire ugye sosem találta a magyarázatot, amíg velem nem találkozott.
Tehát sok olyan ember, aki azt érzi, hogy neki sokakat kell irányítania, sokért kell felelősséget vállalnia, sokak életét kell igazgatnia, mind rendelkezik valószínűleg ezzel a főpapi eredet energiával. És a régi módon, tudattalanul, a jelen berendezkedésen belül is valamilyen formában működtetni fogja ezt az agyongondoskodó, mások helyett csinálom attitűdöt. Vagyis nem hagyja hogy felnőjenek az emberek, és nem tanítja meg őket, hogyan csinálják, hanem helyettük csinálja, és közben lehet, hogy az egészet túl nagy áldozatnak, áldozatisággal fogja megélni, és akár hálátlannak is fogja az embereket érzékelni, hogy nem értékelik ezt a nagy áldozatát, amit értük tesz.
Aztán láttam sokakat, akik meg ez által azt élik meg, hogy mintha elvennék az életüket, nem kapnak teret, lehetőséget, vagy a legdurvább amiket láttam, hogy elvették az érzéseiket, a gondolataikat, valójában az élethez való joguk szabadságát, önállóságát, ez a legkifordultabb fonák következmény.
És mind ez fut, és futhat abból a tudatlanságából az illetőnek, hogy nem tudja magáról, hogy eredetben főpapi energiája van. Azért így látva, átlátva és megértve mekkora felszabadulást élhetnek meg az emberek, magukat és másokat is felszabadítva maguk alól :)
Tehát a mi dolgunk az ébresztés, hiszen ehhez vannak kódjaink.
első körben, majd segíteni az önállóságra tanítás, erre is vannak kódjaink, az átkötési rendszer, meg ahogy megmutatom, hogyan csinálják saját maguknak.. stb..s tb..
Szóval, ehhez az ébresztő kódhoz közöd van.. és felelősséged is van benne vastagon.
Kérlek dolgozz vele, nézegesd.. és a fentieket próbáld meg a hülyézés, és hablatynak tituláláson túl tudatosítani.
mellékelem amit Anita összerakott eddig, amiket lefordított Sabinától..
azt hiszem itt most megállok..
üdv
Kérünk hozzászólásokat, visszajelzéseket, és főként hangolódást elsejére!
És még egy:
A Kódot Tóth Anita Myriel (számos-Anita) tudja kikódolni, ez az Ő eredet kéessége, erre készült, ezt Ő tudja)
Kérjük küldjetek Anitának sok -sok feltétel nélküli szeretetet és azt a közös, kollektív igényeteket, hogy ezt a kódunkat kibontsa számunkra, számotokra. Vagy ha van más, akinek még van erre a képessége, akkor kérjétek, hogy a TEREMTÉS rendezze be, hogy elsejére már tudatosan nyitva legyenek ezek a kódjaink fogalmi síkig.
 
 
folyt 5.rész...
 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.