Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Eredet HANG Hangoló struktúra kód története

 

eredethang-hangolo.jpgEhhez a struktúra kódunkhoz igen kedves történet kapcsolódik, visszaigazolva a struktúra kódok hatását.

2014-ben kértem, és szültük be ezt is a többi struktúra kóddal együtt.

Volt egy srác, akinek nagyon megtetszett, és picit félre értette a kód okát. Azt gondolta, ha sokat rezgeti, akkor igazabb, eredetibb társat, párt fog magához vonzani.

És lelkesen mondogatta, hangozta naphosszat munkaközben a kódokat.

És TÉNYLEG!!!

A szándéka szerint beljebb hangolódott önmagába, és valóban berántódott rá egy mélyebb szintű minőség kapcsolódás női minőség, ráadásul éppen az , akivel megszültük közösen ezeket a struktúra kódokat.

Kiderült, hogy azonos kozmikus szülőktől származó eredetek, Amba eredet volt a fiú (Mihály-Myriel szülőktól), és számos-Myriel-Anita szintén.

Úgy hasonlítottak egymásra mint két tojás, és nagyon mélyen azonos volt a frekvenciájuk. Ez egy igazán mélyebb, már duális-lelki-eredet kapcsolódási pár minőségnek ígérkezett. Sokkal mélyebben érezték egymást és szellemileg egy ritmusban, szinten voltak. Sajnos végül nem sikerült ezt a bimbódzó kapcsolatot megtartaniuk, és tovább mélyülni, merülni benne, a korábbi, poláris kapcsolati rendszereik erős nyomása alatt visszarántódtak mindketten a régebbi kapcsolataikba.

Minden esetre arra nagyon jó visszajelzés volt, bizony ha hangolod magad, ha ténylegesen dolgozol a kódokkal tudatosan, elszántan, segítik a beljebb, feljebb hangolódást, és beérkezhetnek magasabb, és mélyebb kapcsolatok, kapcsolódások és lehetőségek.

Az, hogy meg tudjuk e végül lépni ezeket a lehetőségeket, van e hozzá elég elszántságunk, kitartásunk, tudatosságunk, az viszont rajtunk múlik.

A lehetőséget megkapjuk, de hogy hogyan vagyunk képesek élni vele, az egyéni, egyedi.

Szóval a lehetőségek végtelenek, az akadályok mi magunk vagyunk magunk számára.

Minél kevesebb figyelmet, és jelentőséget szentelünk a külvilágba vetített akadályozó tényezőinknek, és minél több külsőnek tűnő akadályunkat magunkon belül tárunk fel, világítunk át, és szabadítjuk fel belőle magunkat, annál áramlóbban fogadhatjuk be a kínálkozó lehetőségeket.

Judit Shana Pásztor

Lehet jelentkezni egyéni ÁTHANGOLÁSRA, átstruktúrálásra, nem csak eredeteknek:)

Azonos Eredetek pedig kiscsoportos összeadódás, összehangolódásra jelentkezhetnek, maguk és a kollektív haladásunkat elősegítendő.

12 évnyi fém hangtálas hangoló, hangmasszőrből frekvencia, rezgés, és szintváltás...

Kristály átkötési protokoll struktúrakódokhoz, kristály tudati hangolódáshoz, és eredetek összeadódó hangolásához az alap kristályhangtál készlet felállt, kristálycsakra hangolóval F#,  A# Tobozmirigy hangolóval, és kristály piramissal.

 

Egy kis képi ízelítő a szépséges készletről, és a korábbi találkozóról, és még korábbi, mikor még fémötvözet hangtálakkal nyitottam magam, és a klienseket.

DSC_3542.jpg

Sajnos azért álltam le a hangtálakkal, mert bizony egész egyszerűen már nem hogy segítette volna a fizikai szintig és tudati és energetikai haladást, hanem már alacsonyak voltak a frekvenciák, és durvának érzetem a rezgéseket.

A kezdetekhez, a 3.d-s poláris kötött mentális struktúrákból kimozgatáshoz, felszabadításhoz nagy segítség lehet, egy bizonyos szintig, de a tudati és lelki evolúcióban és frekvenciákban haladásban bizony szükség van a szintgutásokra.

A kristály tálak rezgése, a hangok terjedése, és maga a hatásmechanizmus is teljesen más, mint a fémötvözeteknél.

A kristálytálak a poláris, nagy kilengésű érzelemtest hullámait összehúzza, feljebb húzza, kiegyenlíti, és átemeli tengelyben, tartásban, vertikálisan, vagyis a valódi belső tartást támogatja. Segít a külső, kifordult támasztékokról való leválásban, és fizikai szintig megerősítést ad a kristály/krisztus tudatig gerinc építkezésben, áthangolásban.

Szabályosan lehet érezni, ahogy a csontszerkezet szintjéig áthangol, és egyhegyű tudatba, tartásba húz fel, akár egészen a kozmikus szellemi eredetig, ha már arra is nyitott vagy, és van hozzá eredet szintű kísérő.

A tavalyi évben (2018) az élő videó sorozatban azt tanulhattátok velem, hogyan hangolod magad belülről, eszközök nélkül, a saját hangoddal, a saját forrásenergiátokat segítettük megérezni, működtetni, áramoltatni, és a kozmikus szellemi energiákkal eredet szintig érzékelést tapasztalhattatok meg.

Bizony rá kellett döbbennem, hogy még nekem is nehéz volt eszközök nélkül azt a szintet megtartani, a fizikai test , a biológiám nem tudott velem haladni tejességben, így magam már eredet szintű tudásom elveinek ellentmondva mégis visszanyúltam az eszközök szintjére.

Közben arra is rájöttünk a csoportunkkal, hogy ezekre a kristály hang frekvenciákra igen nagy szüksége van nem csak a testünknek, hanem bizony a Kárpát-medencének is.

Végig pásztáztuk a bolygót, hol milyen szinten és mennyiségben hangolnak már kristálytálakkal, és rá kellett döbbenünk, hogy lemaradtunk bizonyos területekhez képest. Sajnos itt nálunk bizony sokkal alacsonyabbak a frekvenciák sok területhez képest. Nem raktunk itthon elég figyelmet erre a feladatra azokkal, akik ebben tudatosak lehetnének, sokan megrekedtek a tradicionális energetikai szinteken, vagy ugye érzékelhetitek mennyire leépülőben van a hazai kollektív tudat, nem hogy felfelé haladna tudatosságban, tágultságban, nemességben, tengelyben, gerincességben, egymásról való leválásban az érzelemtest függőség, vagy egymásból életenergia nyerés rendszerekből, hanem erősen lejtmenetesek vagyunk.

A vezetésünknek szinte semmi tudatos, óvó, gondoskodó, társteremtői együttműködés hajlandósága, tudatossága sincs magával a természettel, a földterülettel ahol létezhetnek.

Ez annyira alacsony szint szellemileg, és lelkileg, és életminőség tudatosság szempontjából, hogy egész egyszerűen szüksége van a területeknek, hogy ebből feljebb rezegjen, feljebb rezgessük magunkon keresztül, magunkkal együtt. Aki nem bírja ezeket a frekvenciákat, és nem hajlandó ezekbe az alapvető lelki és tudati minőségekbe átemelkedni, innentől nem pusztíthatják tovább, és nem használhatják ki a továbbiakban önös buta, értelmetlen érdekek szerint a földterületet, ami a létezésünk alapját biztosítja. Aki nem képes az egyenrangú társteremtői minőségbe átemelődni, egész egyszerűen nem lesz jogosult a továbbiakban egy kristály frekvencia szintre felrezgetett területen élni.

Nagyon örülnék, ha minél többen lennénk itthon akik tudatosan váltanának, és szívesen megtanítom, átadom azt a tudást, hogyan hangolunk tudatosan a kristály rendszerrel, immár a teljes kristályutdati átkötés struktúra kód protokollal együtt.

Tehát bárkit szeretettel látok, sőt, hamarosan, ha midnen igaz, kristály koponyákkal is hangolunk majd együtt, és a legfontosabb feladatként pedig az Új Testprogramhoz tartozó Új koponyátok, és Új szellemi információs szintet fogó fogazaton is dolgozunk tovább azokkal, akik egyénileg jelentkeznek.

És az eredet minőségeitekbe egyedi, egyéni, és azonos eredetek összeadódása összehangolása meg természetesen hab a tapasztalati tortánkon élvezetben.

SZóval mindenkit szeretettel látok, aki élően szeretne hangolódni, és a saját fizikai testi szintjéig építeni az új magát.

 

Majd el felejtettem a LEGFONTOSABBAT:

A képen a következők lehetnek: , szöveg, amely így szól: „Eredetek biKözpontja Fehér Rend Papság struktúra kód 87529 86$S9 666999 Kódolás (52Hir) 529 Tökéletes onmegvalósítás 653 nirvána megvalósul Meditáció 592 figyelem irányba terelése 666 Megszüntetve megőr 999 Felemelkedés 57 Ember Lépés Vagyok(Hollo) Alap Hang Gén Alaphang kódolja gé neket Fopap, Kő-->amit Krisztusi nergiától kaptaka Fehér RendPapjai amire felírva Kezdetben Teremtő 419779 kódolás, genezis, génezésalaphanggal alaphangot, azalaphanggal kódol lelkek imádsággal imádság igazságszáma) reagálnakaz emberi'teremtett Lépés) Teremtő teremtményekis (79Brahman, világszellem)”

A FEHÉR REND PAPI STRUKTÚRA KÓDUNKBÓL HOL TARTUNK, ÉS MIHEZ SEGÉDLET A KRISTÁLYHANGTÁL KÉSZLET:

lásd a képet!

39 Én vagyok/Vagyok aki vagyok

41 Alap

32 HANG

29 Gén- Az eredeti hangzásod szerinti alaphangba behangolva kódolva Újra a Gének..

Judit Shana Pásztor

Ha bárkinek bármilyen kérdése van a témában, szívesen válaszolok.
Minden kérdés hasznos, és fontos, és tovább, és tovább visz minket.