Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

14963 Akarat -emberből a Szív-Emberbe megértés 1.rész Az Új Játszótérre mit vihetsz tovább! Anyag változása stb..

 14963 Akarat -emberből a Szív-Emberbe megértés 1.rész Az Új Játszótérre mit vihetsz tovább! Nő-Férfi kiegyensúlyozás, Anyag változása stb..

 

Eszköztelenedés, Anyagtalanodás Megértése

-Az eddig is mert anyagi minőségektől függetlenedjünk.

Mit jelent ez?

Nem azt jelenti, hogy veszíts el mindent, olyan formában, hogy tedd magad nullára, és ne legyen semmid. Az anyagtalanodás azt jelenti, hogy amit eddig úgy értékeltünk magunkban, hogy attól valami a valami számunkra, hogy minél sűrűbb, minél több belerakott anyag által teremtett eszköz.

Ez értékelődik át és bomlik le, mert egész egyszerűen AGYON NYOM!

Minél sűrűbb egy teremtett eszköz körülötted, minél nehezebb, minél nehezebb megmozdítani, arrébb tolni, ha meghaladja a te saját fizikai erődet, hogy megmozdíts egy saját eszközödet, ami körülötted van, akkor az bizony nem kompatibilis veled. Ahogy egyre inkább rezgünk fel, egyre magasabb frekvenciákra, a körülötted levő tered, házad, bútoraid, autód, és az összes használati eszközöd egyszerűen nem lesz veled kompatibilis.

A jelenlegi fizikai tereinknek, tárgyainknak van egy határa, amíg tudnak veled együtt feljebb rezegni, de amiből képződtek, amilyen sűrű anyagból jöttek létre, egész egyszerűen nem tud veled egy idő után tovább emelkedni a tárgyaid rezgése. Ez meg fog rekeszteni, majd ahogy egyre jobban tágulsz, és egyre finomabb lelki és szellemi frekvenciákba, minőségekbe kerülsz, ez által a tested is változik, muszáj veled együtt alakulnia, akkor bizony a tereid, amik a korábbi verziódat fogták közre, azokban nem fogod magad jól érezni, nem bírod elviselni tovább. Úgy fogod érezni összenyom, kikészít, hogy nálad nehezebb, sűrűbb, valójában durvább.

Azt érzékelem, magam is jelen pillanatban, hogy szétfeszíteném ezt a házat amiben vagyok, kiraktam a térből minden olyan bútort, amit nehéz mozgatni, ami meghaladja az erőmet, mert olyan érzésem van tőle, hogy nem férek el a saját teremben, és lemerít, elveszi az erőmet, hogy ezeket a nehéz, régi, sűrű anyagi eszközöket mozgassam magam körül.

Hallgasd meg a hanganyagot, és még inkább megérted, hogy ez egy természetes folyamat, hogy egész egyszerűen le fog bomlani körülöttük az eddig ismert terünk, mert nem tud velünk együtt tágulni. Most eszembe jut egyrészt a Lomtalanításos írásaim, itt van hozzá egy újabb magyarázat, hogy miért is lomtalanítunk fizikai szinten is, másrészt eszembe jut az a sok eladó régi struktúrájú ingatlan, amit feltérképeztünk, láttunk a tavalyi nagy országbejárás alatt, hogy valójában a nagyon öreg, régi, átalakíthatatlan, feljebb rezeghetetlen terek, épületek, ingatlanok ÉRTÉKTELENEK, ezért sem tudják eladni sokan, mert már nincs is mit. Maximum a föld, a terület, amin van az ér még valamit, bár abban az energetikai állapotban, amilyenbe általunk kerültek a földterületeink, azok is eléggé értéktelenek jelen pillanatban. Tehát egy igen csak téves, amolyan érzelmi alapon kép él bennünk a saját ingatlanjainkról, főleg azoknak, akik úgy élték meg, hogy egy élet kemény munkája fekszik benne. Ami viszont rá is nyomja bélyegét ezekre az ingatlanokra, akár a technológia amivel létrehozták, akár az anyagok amikből áll, és főleg a TEREK méretei, és formái, egyáltalán milyen terek vannak benne, mi milyen hangsúllyal van jelen, milyen tér /helység, szoba/ mekkora hangsúlyt kapott, mekkora és milyen fajta jelentőséggel bírt korábban, és a mostani egyre magasabb rezgésed, és egyre tágultabb tudatosságod és minőségeid, és mozgásigényed milyen teret kívánna meg, mi lenne az, amiben igazán jól éreznéd magad, amiben ki tudna az teljesedni aki te vagy, meg tudná élni önmagát az akivé váltál. Ez főleg akkor érződik igazán erősen, hangsúlyosan, amikor már a duális nagylélekszintű minőségeid is beintegrálódnak, mert akkor egy hatalmas tágulásba kerülsz, sok eddig számodra ismeretlen, nagyon finom éteri, szellemi energiákba, amik a régi, öreg, sűrű, picurka házaidban, tereidben hozzád sem férnek, és nem tudod megélni plasztikusan.

Aztán mikor már az eredet egyéniségedet kezded el megélni, és abban szeretnél kiteljesedni, akkor bizony még inkább változik a hely és tér minőség igényed. Egyszerűen a régi tereket beszűkítő akadálynak fogod megélni, amolyan muszáj kirúgnom a ház oldalát, és szükséged lesz olyan eszközökre, terekre, olyan kapcsolódásokra, olyanokkal együtt élésre, közvetlenebb együtt létre, akik eddig szintén elkülönülve voltak tőled fizikailag, szintén régi kis luk terekben, elválasztva egymástól helyileg is.

Egyszerűen szükségetek lesz arra, hogy együtt legyetek fizikai szintig kapcsolódva, hogy az összeadódó eredet minőségeitekben tudjatok együtt dolgozni. Itt tartunk most többen, fél lábbal már kint a régi terekből, és erős mágnes húzza össze felé azokat, akiknek együtt lenne dolguk egymást egészen fizikai szintig kiegészítőben.

Hallgassátok meg a hanganyagot, hogy megértsétek, miben voltunk együtt, hova tartunk, mit hagyunk el, és mi mibe fordul át, minősül át, értékelődik át.