Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

1.) 2017. Egyéni és Kollektív Új sorösvény Tudatos teremtése eredet szinten, kollektív vonat képpel haladva

előzmény:

Kollektív összefüggő vonatunkon haladás 14963, 9N163 te is rajta vagy, ha tudod, ha nem :)

 

Folytatás újabb, még klasszabb szimbolikus vonat képpel megspékelve:

ujjabb kép hozzá, hogy értsd hogyan haladunk Kollektíven Együtt!

 

.... és vannak akik éppen a befelé lefelé fordulós szakaszon mennek, azokban a kocsikban, vagonokban csücsülnek éppen,

és vannak akik a kifelé terjedős, tágulós spirál részen levő kocsikban haladnak,

de a vonat egyben van, egyszerre vagyunk rajta a vonaton, és a vonat egyben halad velünk, és azon belül vagy te valahol éppen hangsúlyosan a saját egyénidben, valakikkel egy kocsiban a fizikai testedet tekintve, és lehet, hogy lelki szinten más kocsiba vágyódnál át, és közben pedig lehet, hogy már képes vagy látni a vonat elejét, a mozdonyt és a mozdony vezetői fülkében haladókat, mint kozmikus eredet szellemi szintet.

Hiszen a teljes vonatunk, a kollektív vonatunkat a TEREMTÉS, a KOZMIKUS TEREMTÉS-i szintről irányítja.

Bármit is hiszel, gondolsz az éppen aktuális kis szerelvény részedben ülőkkel, mert ti ott, így-úgy élitek meg a haladást.

És attól is független, hogy vannak olyan szerelvények, jó sok még, ahol van egy bizonyos kis főnök csapat, családok, csoportok, akik amolyan túszként fogva tartva titeket használnak és játszanak veletek, és azt hitetik el veletek, hogy ők vezetik a teljes vonatunkat, ti meg bedőltök nekik,

és vagy megpróbáltok minél összébb húzódva túlélni azokban a kocsikban, az ő szabályaik szerint, rettegve az ellenőreiktől, a kalauzaiktól, a szerelvény felügyelőiktől, vezetőiktől, mert azt hisztek ők viszik a vonatot, és ha nem feleltek meg nekik, akkor le kell szállnotok a vonatról, és akkor ti meghaltok.

Pedig láthatjátok, hogy vannak még kocsik, és szerelvények jócskán azokon túl is, és ha leszálltok, és ott hagyjátok a csomagotokat.

- amiről azt hittétek az fog titeket abban a szerelvényben biztonságban tartani,

-és ragaszkodtok a kis ágyacskátokhoz, a kis kupétokban,

-a kis kupétokban együtt utazóitokhoz, és nem mertek onnan felállni, kilépni a kupéból,

-és csak annyi csomaggal végig menni a kocsitok folyosóján amit elbírsz,

-és  amit valósan érdemes magaddal vinni onnan /ezek az értékeitek a tudati és lélekminőségeitek, meg a kis batyutok, amiben azok a forrásaid vannak, amit átvihetsz, átemelhetsz magaddal egy újabb kocsiba/,

-sőt, azt is mutatom, ha mersz végre felállni, és kijönni a kupédból, ott hagyva az ottani utastársaidat, akikről eddig azt hitted csak ők léteznek számodra, és a kis batyuddal leszállsz, akkor pont olyan kocsiba fogsz átszállni, ami a batyudban van.

Olyan minőségekkel rendelkező társak kocsijába és kupéjába fogsz átszállni -még mindig a közös vonaton belül-, amilyen minőségeid neked is vannak a kis batyudban. És még lehet, hogy mindig olyan kocsiba szállsz át, amiket még mindig egy cuki banda tart felügyelet alatt, akik még mindig elhitetik veled, hogy ők viszik a vonatot, és neked ezért fizetned kell valamilyen formában nekik, hogy te ezen a vonaton egyáltalán létezhetsz, és meg fogják neked mondani továbbra is, hogy az ő szabályaik szerint te hogyan létezhetsz,

és tudod mit?

amíg ők ott banda vezérek, és te elhiszed nekik, addig ők ezt meg fogják veled tenni és igazuk is lesz.

De mivel elhiszed, ezért az azt jelenti, hogy ez számodra rendben van, vagy lehet, hogy nem tetszik, fel vagy háborodva, haragszol rájuk, ellentartasz nekik, nah és pont ez a dühöd, haragod, ellentartásod fog téged odarántani, abba a kocsiba, szerelvény részbe, amit még úgy irányítanak neked, az ő szabályaik szerint.

Miért?

Mert a teremtésnek mindegy az előjel, hogy te pozitívan , igenlően választod e azokat a szerelvényeket, vagy negatívan, tagadólag, a lényeg, a fókusz, a figyelem, és a minőségeid, és az fog téged oda rántani, és/vagy ott tartani azokban szerepvényekben.

Hogy érthető legyen a kép, ez a  teljes vonatnak, ha nézed a lefelé befelé tartó csiga spirál részén levő kocsikra igaz, és ezek a banda vezérek téged minden pillanatban arra inspirálnak kívülről nyomva téged, kívülről szűkítve, préselve, szabályozva, igazgatva, kívülről használva téged, hogy haladj magadban befelé, lefelé, mert úgy tűnik magadtól nem vetted észre, hogy te éppen egy ilyen szakaszon haladsz, mert a te egyéni, saját lélek és tudati evolúciód ott tart, mert különben nem abban szerepvényben ülnél, a befelé, lefelé haladó szakaszon. 

Azok, akik maguktól veszik észre, belülről magukban, és maguktól, tudatosan kezdenek a saját szerelvényeikkel tudatos ritmusban befelé lefelé haladni, azok átülhetnek ezeken a szerelvényeken belül olyan kupékba, ahol esetleg olyan csoportok csücsülnek, akik tudatosan haladnak magukban szintén. Nah, ezek lesznek számotokra a különböző technikás kupék, amolyan spiri csoportok, vagy gyógyító csoport kupék, de láthatod hogy attól még ugyan úgy a befelé, lefelé részen halad az a vonat rész, ahol te ülsz valamelyik kocsiban, és ugyan úgy ott lesznek a külső, azokat a kocsikat felügyelet és igazgatás és szabályozás alatt tartó bandavezérek, és továbbra is fizetni fogsz nekik, csak a formája változik. Remélem érthető?

 

...jó ennél a képrésznél most megállok, mert ma felmondtunk egy hanganyagot , és ezt jó ha ideszúrva meghallgatod.

(137) 2017. 1-es , Eredet szintű Kolllektív és Egyéni TEREMTÉS Indító Év, Rövid és Hosszú távú Új Idővonalunk sorsösvényére átlépéshez újabb szellemi megértést segítő inspiráló segédlet, és lendület adó hozzá

és amiket eddig láttál képeket, és kaptál tágabb információt, egy kicsit magadban rendezgeted, emésztgeted, és még jobb lenne ha tovább is gondolnád ezzel az inspirációs képpel.

Tehát még egyszer, lődd be ez alapján a kifelé-befelé csiga-spirál vonatos kép alapján mind három szintedet.

1. Fizikai szint, és kérdés hozzá:

Hol van szerinted a fizikai tested, az összes szerelvényen belül, melyik kocsiban és milyen kupéban, és kikkel ülsz együtt, és kik és milyen szabályok és törvények alapján működtetik, tartják fent számotokra a rendet azon a kocsin, szerelvényen belül?

Milyen fizikai dolgok és emberi kapcsolatok kötnek, ragasztják a fizikai testedet abba szerepvénybe, és abba a kupéba?

"szerepvény" ezt most így hagyom, mert másodjára írom elvileg félre, de annyira beszédes ez a fogalom így, hogy igen, szerepvény jellegűek ezek a szerelvények, amikben ültök, és szerepeket játszotok benne, pl a nő-férfi szerep, szülő-gyerek szerep, és egy csomó, a szerelvényekben számotokra lehetséges szerepek szerint játszotok benne-, 

Nézd meg, van e szándékod abból a kupéból, és abból a szerelvényből átülni egy másik kupéba, és szerelvény részlegbe, és ha van, próbáld meg belőni, meghatározni, hogy szerinted milyen lelki jellemzőknek megfelelő szerepvénywink részen, és kupéban és kikkel éreznéd igazán jól magad, hogy továbbra is haladhass a saját szakaszodon, a saját fázisodban, amire ráláttál hogy te éppen milyen szakaszon haladsz.

ide rakom az alábbi ábrát, hogy ebből a nézőpontból is érthesd esetleg ugyan azt a spirális haladást, hogy hol vagy most, hova tartasz, és hova szeretnél átkerülni. Természetesen a képi ábra szerepmeghatározásai reprezentánsok, amit rávetíthetsz a többi szerepre:

ertekmero-spiral.jpg

(ha nem látnád a folytatást, görgess lejjebb, valamitől elcsúszott a szerkesztés)

2. Lelki szint, és kérdés hozzá:

láthatod, hogy a fizikai szintről elvágyódásod lelki szinten adja azt, hogy egyáltalán képes legyél kupét, és/vagy szerelvényt váltani. Szerencsére van egy olyan kollektív törvény az egész vonaton belül, hogy

a magasabb rendű mindig felülírja az alacsonyabb rendűt.  

Mit jelent ez?

Ugye tudod, hogy minden a szellem irányából teremtődik. Ez egy alap, egyetemes információ. A teremtésnek a legkülső, legalsó megnyilvánulási szintje -mondjam így-, az anyagi, vagyis a fizikai szint.

A kettő között meg bizony ott van a lelki szint, ami az energiát, és a forrását szolgáltatja annak, hogy ténylegesen átmozdulhass, és ténylegesen más teremtődhessen köréd.

Tehát a tiszta szándékod, ami a lelkedből indul ki, adja a kakaódat ahhoz, hogy tényleg átmozdulj.

Mit jelent az, hogy milyen lelki minőségeknek megfelelő szerepvényekbe, kupékba lendülsz át?

Szintén attól függ, hol tartasz magadon belül, milyen minőségeket érlelgetsz éppen magadban. például, hit, bizalom, felvállalás, megengedés, elfogadás, vezettetés, bátorság, felelősség vállalás, stb.. stb.. stb..

ez mindenkinél EGYÉNI, valójában ez maga az egyéni része, mondjam úgy ez az egyik teljesen egyedi, amire azt mondhatjuk, hogy van választásod, "szabad akaratod van" , szabadnak tűnő akaratod van, bár ha mélyebben megérted a lélekminőségeket, amik bepozicionálják többek között, hogy hova és kikkel kerülsz össze, és miért, és megérted, hogy mindenki ugyan azokat a lélek minőségeket gyakorlatozza, és érleli ki, tehát a lélekminőségek adottak,

és ezen belül az az egyéni, hogy te ebben éppen hol tartasz, és milyen ritmusban, milyen formában, milyen kapcsolódásokon keresztül fogod megélni, megtapasztalni. 

Miután a magasabb rendű még mindig felülírja az alacsonyabb rendűt, ez itt is igaz ugyan úgy, bizony a lélek minőséged szerinti pozicionálásodat tovább fogja pontosítani, egyhegyűbbé tenni a szellemi szint, vagyis a kozmikus eredet szinted. Ha erről a szintedről nem tudsz, akkor szoktátok úgy hívni, hogy legyen a legmagasabb perspektíva szerint, ami módosítani fogja a fizikai akaratodat, módosítani fogja a lelki vágyaidat, és a lélekevolúciós szintednek megfelelő pozíciódat, és akkor meglepetésszerűen mégis más lesz számodra a hely, a kapcsolatok, kapcsolódások, mint amit te elképzeltél a fenti két igényedből fakadóan. 

ott szoktunk elcsúszni, amikor vannak részek, ahol bejön az amit mi kértünk, pontosan, és vannak részek amik az istenért nem akarnak megnyilvánulni, és mást kapunk helyette. Igaz?

Na itt lép be a kollektív eredet tudatossági , vagyis a szellemi, a kozmikus szellemi szinted.

3. Szellemi szint, és kérdések hozzá:

Ha ismered, és tudod magad eredet szinten, és megfordulsz magadban, legalább kétszeresen fordulsz át ugye, -egyrészt a fizikai akaratod szintjéről, másrészt a lelki vágyaid szintjéről-, és eredet szinten, tudatosan hagyod hatni a saját szellemedet -amit ugye most már konkrétan tudunk is, tudhatunk is, tehát ez sem kell, hogy egy láthatatlan, kiszámíthatatlan, ködös, ábrándos, messzinek, és elérhetetlennek tűnő valami legyen számodra-, 

az bizony felül fogja írni a lelki és fizikai igényeidet is, és egyben fogod kapni mindhármat, egy helyen, olyan kapcsolódásokkal, amiben mind három egyben benne van. Három az egyben wink tehát garantáltan a fizikai testeddel együtt, a lélekevolúciós fázisodnak megfelelően fogsz olyan eredetekkel kapcsolódni, ami egyszerre fogja az eredet szinten a legmagasabb közöst szolgálni, és téged lelki szinten kihívások elé állítani, és téged fizikai szinten megtartani valamilyen, bármilyen, adott formában.

 

Jaj, nagyon izgalmas így látni... itt most tényleg megállok, emésszétek, rágicsáljátok, hiszen amit most teremtünk együtt, az nem csak erre az évre szól, hanem egyszerre vagyunk benne egy rövid távú, éves impulzus indításban fizikai szinten, amire rakódik egy lehet, hogy hosszabb távú lelki szinted, és erre rakódik még a kozmikus egyéni és kollektív eredet tervünk.

Ami biztos, hogy amikortól meg van az eredet tudatosságod, és meghatározottságod, minden annak rendelődik alá elsődlegesen, ami ráadásul már nem egyéni, hiszen eredet szinten már felismered, hogy eredetrészeid vannak, akik ugyan úgy hatnak rád, tehát nem tudsz rajtuk kívül, tőlük függetlenül mit rész csak magadban haladni, 

másodlagosan fog a saját egyéni lelki, és

harmadlagosan a saját egyéni, fizikai akaratod, szükségleteid hatni.

 

folytatás hamarosan.. 

 

a további szintekhez előzetes, amit lejegyeztem, el ne felejtsem:) 

Ha fentről egészben nézel rá a TELJES BOLYGÓ SZINTŰ EMBERISÉG KOLLEKTÍV VONATÁRA akkor láthatod a képet, és drágám most lődd be magad, szerinted te hol vagy? 

Lődd be azt is szerinted én ezt a képet és információt honnan mutatom, mondom neked..., 

 

-és akkor így ha tudod, hogy a 2017.évben a csillagtudatossági, vagyis a nagylélek szinteteken a 13. csillagnemzettségből éppen a

-Csillagemberi részünket éljük meg a kollektív sorsösvényünk szerint- ,

- a 12 sorösvény integrálásából fordulunk a megnyilvánulás spirálján keresztül az ÚJ kollektyv idővonal -vagyis a lineáris idővonalról a duális, csillagtudatossági, nagylélekszintű idővonalra, vagyis a Szívtérbe.. (huhh.. szólj ha még bírod követniwink)

 

"kollektyv", ezt is így hagyom egy kicsit, mert rendszeresen "Y"-nal írom most, és meg is súgom mi ez a tudattalan mágia, hogy így írja le a kezem, hiszen éppen a TERET , és az ahhoz vezető Új utat rakjuk le, olyat, ami még nem volt, és fordulunk ebből a fenti kollektív vonatból kifelé,  ami eddig egyfolytában önmagában járta a fent-lent, kint-bent körvasút útját, bizony most sokan, akik az elején vagyunk, és már nem nagyon ülögetünk át más kocsikba, és olyan új térben, olyan új struktúrában fogunk landolni, ami még nem volt.

 

Ennek teljesen más szabályai vannak, hiszen ez már nem kötött pályás, nem vonatkoznak ránk a kötött pályás vonaton belüli szabályok, mert már nem fogunk a vonaton tovább haladni, vagyis végleg leszállunk erről a vonatról.

Hol fogunk leszállni erről a vonatról?

Bizony az úgynevezett kristály hálóra megérkező, oda befutó központi pályaudvaron, a 9N163-on, ahol már várnak a csomagjaink, amiket feladtunk oda az 14963-on keresztül, mióta tudjuk, hogy hova tartunk, és miért, és már nem akarunk tovább ezen a vonaton hosszú távra berendezkedve még körbe-kariban többet forgolódni..

nah, itt most tényleg megállok, folyt.hamarosan..