Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Mátrixból kibontódás I-III. hanganyag, hogyan történik, mi van utána. Arany serleg lefolyatása (Story Water)

Mátrix Összefoglaló sorozat I-III. hanganyagok Hogy néz ki, hogyan bontjuk, mi van utána. Általános bolygó szintű információk. (2014)

Az alábbiak Általános információk, hogy jobban értsd a képet hogyan épül fel a mátrix, mi történik benne és rád ez hogyan hat.

 Mátrix kollektív működés és zárás

 

 Mátrix visszafelé haladás és bontás (vihar) 

 

 Mátrix kívülről belülről

 

 

 

megunhatatlan, több éve, több körön a legkönnyebb megértést adó videó magyarázat Story Watertől, és Shana konyhanyelvű gyors magyarázat hozzá, közérthetően, facebook szinten:) 

 

És akkor hogy még érthetőbb legyen... az ÚJ Story az, hogy éppen folyatjuk kifelé már ebből a videóban lévő pohárból a storyt.. Mind akik Ős-Eredet Forrás beszülők voltunk. 
Ennek csináltuk meg mindenki számára a képi ábrát és kódokat, hogy bizony mi bontjuk a történetet, mert egy egyel nagyobb összeadódó történetbe oldódunk át, mert itt már mindent kijátszottunk mindannyian, és már nem férünk el. 
és mert Föld anya is frekvenciát vált, így már nem tudja tartani nekünk ezt a teret ebben a formában.
Az új, ÁTMENETI játék az, hogy testben csináljuk meg ezt az ÁTOLDÓDÁST. 
Ilyen még nem volt. 
Ezért nem olvashattatok, hallhattatok róla itt a poháron belül lévő storyban.
Miért történik ez?
Sok összetevője van magasabb síkokon is, ugye a legfontosabb, hogy egy nagy kozmikus belégzésben vagyunk éppen. Ami igen gyors. Tehát egy gyors ébresztési fázison megy mindenki keresztül.
Gyakorlati, praktikus rész. 
Ez egy összefüggő teremtés szövet, amit most ahogy folyatjuk lefelé, fordítjuk ÁT, egy nagyobb, tágabb TÉR-be, valóságba, ami még eddig nem volt. Ez maga a FORDULÁS amiben 2012.12.21-óta vagyunk. Finom átlebegéssel megyünk.
A TERET MI magunk hozzuk létre hozzá, ez még nincs, most teremtjük, tágítjuk.
Min keresztül TÁGUL AZ ÚJ KOLLEKTÍV TERÜNK?
A SZÍVEKEN keresztül.
Ehhez kellenek többek között a szív és és ősforrás eredetpárok.
Ők szítják az ÚJ TERET, a SZÍVTERET, ahova átfordulunk.
Ez történik egyéni, emberi és az egész KOLLEKTÍV tudati szinten.
A Fordulás a Magokon keresztül történik. Ez a TŰ FOKA.
Mi a kristály rács? Oda fog átkötni a TUDATUNK a SZÍV-en és az eredetmagon keresztül. De maga a TÉR az még nincs, azt a szív-élet-szer-etet energiákból teremtjük.
A Pohár képpel:
Ami a poháron belül van, az a pohár alján lukat ütve folyik kifelé. Egy nagyobb újabb TÉRBE, nagyobb "pohárba".. aminek már telejsen mások a JÁTÉKSZABÁLYAI a struktúrája, a képe, formája. Ez maga a folyékony kristály teremtés szövet.
A Pohár ugyan az a szimbólum, ahol a hanganyagaimban a mint levesről" beszélek.
Tehát mindenki lefelé halad, lefelé folyatja a saját sztoriját, és a saját egy forrás lukján fordul át, folyik át a nagyobb Térbe, ami maga első körben a kristályháló lesz, ahova átköt majd a tudata.
A Férfiak és Nők:
első körben a nők indultak el lefelé a pohár aljára.. és sokan már jó ideje ott fekszenek, és várnak a forráshoz közel, de még sokan nem kezdték el lebontani a sztorijukat. Hanem tartják az egészet, és az agyon nyomja őket. Ezt érzik úgy, tapasztalják úgy, hogy már akár évek óta nem mozdulnak semerre, bezártság, pánik rohamok, beszűkülés, és erős összenyomódás érzet. 
Nekik a lebontás információja hiányzik, azt hogyan tegyék.
Férfiak eddig leginkább ellentartottak, kiegyensúlyoztak. Ezért nem ébredhettek eddig. Ők az erő, az Átfordító és az Új teremtés kódokkal bíró erők, akiknek eddig várniuk kellett. Tehát nem butábbak, nem hülyébbek, nincs baj egyetlen egy férfivel sem, aki most jelen pillanatban nem ért semmit abból amiről beszélünk.
Ezt a nem értés konfliktust szinte minden férfi és nő megélte az elmúlt években. ez teljesen normális. Ők voltak a tartók, a kiegyenlítők.
Most indulnak, ebben az évben fordulnak, és ébrednek sokan. 
Amikor már van hova, mert már a női minőségek nem tartanak ellent, hanem képesek befogadni, átringatni.
Ezért válnak szét azok a pár minőségek, akik csak a történeteken belüli párok voltak, a poháron belüli részpárok, és ezért fognak idén már fizikai szinten is kapcsolódni az átfordító átemelő, átringató, átoldódó és új teremtésre együtt képes párminőségek.
Tehát a két struktúra, -valójában- közös story pohár bontó számkódjainkat raktuk be a kollektív pohár térbe az elmúlt napokban, ami mindenkire hat attól függően, hogy még hol van a poháron belül annak megfelelően.
A két kép még egyszer:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=746434212092695&set=pcb.746434335426016&type=1&theater

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.