Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

3.d. Struktúra Bontó, Átíró, Fordító Kódok

Használati utasítás a struktúra kódokhoz

 

Hogyan, és milyen sorrendben dolgozzunk a struktúrakódokkal?

 

Nem egyszerre dolgozunk velük, mindig azt vesszük elő, amilyen energiában vagyunk.

Három szinten mehetsz: belehangolódsz a legmagasabb perspektívába, és akkor velünk együtt haladsz, és az hat rád is a legjobban, és a kollektív egészre.

Engedd, hogy mutassa az energia, mi az, ami jelenleg kollektíven zajlik a szívtudaton, és akkor a kollektívvel haladsz. Ahogy nézegeted az anyagot, tuti azt fogja feldobni, amivel haladnod kell, vagy egyszerűen bele fogsz érezni. J  

Ha a spirituális egód elkezdi felülbírálni az intuíciódat, akkor szoktál olyat kérdezni, hogy milyen sorrendben csináld, hány kóddal dolgozz, mit kell érezned, miközben dolgozol vele, stb.

Ez ilyenkor a játék a számokkal, amikor úgy csinálunk, mintha csinálnánk vmit, de nem mozdul semmi.

A 3. szintje, amikor önmagadra figyelsz, és az egyéni haladás szándékával csinálod. Akkor mivel már maga ez a szándék ténylegesen hat számodra egyéni szinten érzetekkel érzésekkel, álmokkal shalala, akkor függetlenül a sorrendtől már a szándék, hogy önmagaddal dolgozz, működik. És a szándék határozza meg a folyamatok beindítását.

Ilyenkor Shana szokta kérni, hogy oszd meg, mert akkor tudod beleadni a kollektív közösbe, és úgy tud a változás léptéket lépni energetikailag, ha meg is osztod.

Szeretettel,

Shana

 

Menüpontok

Cikkek

Világ-Béke jel Vissza-FORDÍTÁS ÉLET Runa- BELSŐ BÉKE- Belső-Királyság Fordító Kollektív Tudati Kódokkal

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: 3.d. Struktúra Bontó, Átíró, Fordító Kódok | 10 Hozzászólások: