Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

(ÚJ!) 2021. Tanuló csoportok-Egyéni Konzultáció-Kristály Hangtál

 

8 év Kozmikus Szellemi Eredet kutatási munka elvonulás, és a

saját Kozmikus Szellemi Eredet minőségem előhívása, és hitelessé tétele után újra jelentkezem immár Shana eredetként, az eredet minőségeimmel, tudásommal, képességeimmel, és az elmúlt 8 év alatt több mint ezer eredetig emberismeret kutatási tapasztalattal rendelkezve 

Programokkal, Eseményekkel,

Csoportos és

Egyéni Foglalkozásokkal

Lehet újra jelentkezni többféle szinten, és témában személyesen, vagy online, 

Egyéni konzultációra 

sőt, új szerelemként mint régi Hangmasszőr is szintet váltottam, a régi fémalapú tálakat lecseréltem, és magasabb frekvenciára átállva 

Kristály Hangtál kezelés  

is elérhető számotokra 

 

1. Csoportos Programok facebook-online:

folyamatosan indulnak hónapról hónapra többféle TÉMÁBAN speciálisan haladva, csoportos  programok,

facebook-on,  (itt kerülnek kiírásra)

zárt műhelymunka csoportokban,

vagy kis csoportosan Shana eredet-otthon terében, és/vagy  rendezvényeken.

A ténylegesen kiírt időpontokat és tematikus csoportok információit külön jegyzetekben rakom ki. Ha szeretnél róla értesülni iratkozz fel a

LEVELEZŐLISTÁRA, a honlap jobb oldalán találod a lehetőséget.

 

Első körben 4 TÉMÁBAN indultak lehetőségek együtt haladásra, amik folyamatosak,

minden hónap 08-ig lehet csatlakozni:

(részleteket a csoport leírásnál olvashatod el a facebookon, a címre kattintva, vagy külön jegyzetben)

1.csoport: 

ÚJ FOG-és TELJES TEST átalakítás 3 denzitás szinten

2.csoport:

Teremtői Tudatosság Tanulás-Gyakorlat 4 denzitás szinten egyben

3. csoport:

Párkapcsolati szintek az Emberiség evolúciójában munkacsoport

4.csoport:

Arkturuszi anyagok tanuló szoba

5.csoport:

Eredetek-Előhívó Tér-gyakorló csoport

Hogyan javasolt haladni a munkacsoport anyagokkal?

Tehát jelenleg 5 csoport van.
A legcélszerűbb haladás, ha a Test-csoportban indulsz el, mert ott vannak azok a segítségek,- és ott segítelek specifikusan-, hogy bemozgatásra kerüljön a jelenlegi struktúrád, fizikai testi szintig.
Plusz látod a többieket is, vissza lehet göngyölni az egész eddigi ottani közös csoportos munkát, aminek hatalmas összeadódott NYITÓ energetikai tere van, ami már az által is hat rád, ha csak végig nézed a többiekkel készült videókat, olvasod az anyagokat. Mindenki kap egy egyéni lehetőséget is messenger videóban, hogy ránézzek, lássam ténylegesen a struktúrádat.
A csoportoknak havi díja van, és addig vagy velünk a csoportban, ameddig fizeted, addig használhatod azt az energiát , segítő kísérésed, és információkat.
A következő, a Párkapcsolat csoport, ahol érdemes, és szerencsés tovább haladni, vagy lehet egyszerre is, attól függően mennyit vagy hajlandó magadba fektetni havi szinten, vagyis mennyi időt fordítasz magadra, és mennyit vagy hajlandó magadba befektetni havi szinten anyagilag.
Ez teljesen egyedi, hogy mekkora a saját büdzséd, és milyen arányban mire mennyit csoportosítasz azon belül, ezért teljesen rugalmas, akár időben is a saját haladásod feldolgozása, akár abba való befektetésed. Ki is léphetsz akár feldolgozásra, akár anyagi okokból, majd vissza is térhetsz.
A párkapcsolat csoportban jutsz el velünk odáig, sőt aztán majd tovább is, mint amit az arkturuszi anyagban hallhattatok. /Arkturuszi anyagok közös hallgatása itt: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.3451380128224828&type=3 vagy a youtube csatornán egyénileg haladva: https://www.youtube.com/playlist?list=PL4DXIyksQM3jRcb2zwHGyVVelGrYSBYI2
Sőt, ennél tovább megyünk, a saját valós szintjeimig tágulásban, eredetig, ami bőven felette megélt tapasztalataim, és már úgymond "kész vagyok vele", és én már éppen zárom, csomagolom össze, -ezt is tanítom számotokra -, és közben viszlek, kísérlek egyedi figyelemmel titeket, hogy nektek is tudjanak nyílni ezek a szintek.
 
Aztán ha a test-csoportban eléggé benyíltál, és a párkapcsolat csoportban sikerül az egyensúlyi szintjeidet előhívni nő-férfi-gyermek hármasságban, akár egészen a kozmikus eredet szintedig, -ha majd megkéred az eredeted-,és már érted, érzed, akkor szerencsés tovább haladni és felvenni harmadiknak tanulócsoportnak a Teremtői Tudat szintek tanulás, gyakorlás, és teremtés csoportot is.
Minden csoport, 10ezer magadba befektetési egységért elérhető, tehát itt már akkor összesen 30ezres befektetési egységen, vagyis háromszoros szinten befektetője vagy magadba, és ezzel már legalább test-lélek-szellem hármasságban fordítasz át, és csoportosítasz át az eddigi zárt mátrixodból átminősítve.
Ezen a szinten már csoport dinamikában, közös teremtést és egymás megtartását, egymás eredetig speciális képességeitek előhívását is segítitek egymásnak, és magatoknak.
Akik már itt tartanak, azok számára a 4-ik, az Arkturuszi anyagok csoport ingyen, bónuszként elérhető.
Az arkturuszi anyag csoportban még mélyebb, még magasabb szintű pontos teremtésekkel, betöltésekkel, átalakulási programokkal találkozhattok, kaphattok a galaktikus arkturuszi vezetői, tervezői szintünkről.
Addigra már el is bírható számotokra ténylegesen az a szintű energia és információ.
Ez egyben, nem csak veletek mint csoporttal és azon belül egyénekkel történik, hanem ezen keresztül Teremtjük az egész kollektíva számára is az éppen aktuális teremtői lépéseket, folyamatokat mozdulásokat addigra már Kozmikus Szellemi eredetekként összeadódottan.
Az 5. csoportunk az Eredetek előhívó gyakorló tere lenne, ahol a saját -magad haladásairól, bármelyik csoportban rögzített haladásaidat, megéléseidet összegezheted a saját dokumentumodban , és így egyben válhattok magatok és mások számára is egyre előhívottabb, egyre HITELESEBB Eredeti Teremtőkké speciálisan.
Erre a szintre már legalább négyszeres befektetőjévé váltok saját magatoknak saját magatokba, mivel a cél az egész valóságod teljes átírása az eredetitig, vagyis 4 denzitás (tudati tágultság és lélekevolúciós szint) szinten.
Aztán lesznek körök, a különböző denzitás szintjeiteken, amikor újra vissza kell térnünk a test-párkapcsolat-teremtői tanulás újabb szintjeihez, amikor saját magatokon belül denzitásszinten fordultok át,születtek meg ténylegesen.
Hihetetlen izgalmas számomra is ez a tanítási, kísérési és teremtési módunk egységben tudatosságának vitele, menedzselése. Ez SHANA Kozmikus Eredetem , ahogy SHANA tanít,kísér élesben élően, elöl járva fizikai szintig példamutatóan, és eredet szintig teljes megadásban a Kozmikus Szellemi Vezetésnek, a Teremtői folyamatokat , lépéseket megcselekszi és megcselekedteti a speciális eredetekkel összeadódottan.
Tehát idáig lehet velem eljutni jelen pillanatban.2020.augusztusától
Javaslom hallgasd meg ezt a rövid részletet, hogy beleérezz az energiába, hogyan dolgozom a csoportban:

 

 

 

2. EGYÉNI konzultáció Tel: +36 20 3344 392:

Személyesen, vagy online videó-chatben, bármilyen életterületre vonatkozóan, egészség, élethelyzet, párkapcsolat, munkahely, vállalkozás, stb... 

Ha elkészíted az

ÉLETFILMEDET, (katt a címre)akkor még hatékonyabban tudunk veled dolgozni, ha az

EREDET MINŐSÉGEDET (katt a címre)is megkéred , akkor meg aztán eredet gyökér pontig érhetsz el bármilyen területeden nagyobb léptékű változást, gyorsítottan. 

Bejelentkezés telefonon: +36 20 3344 392

Cím: Kistarcsa (jelen pillanatban)

 

3. Kristály Hangtál kezelés  Tel:+36 20 3344 392 

Egyéni és/vagy 

2-3 fős Kiscsportos foglalkozásban

hatásáról részleteket a pár perces videókban nézheted meg:

 

 

 

 

 

 

 

 

Cikkek

Csoportos Programok facebook-online. Hogyan javasolt haladni a munkacsoport anyagokkal?

Teljes bejegyzés

TEST-TESZTEK alapok, minden beérkezőnek, mikor jelentkezz be rá:

TEST-TESZTEK alapok, minden beérkezőnek, mikor jelentkezz be rá:

no-ferfi-mentalis-matrix-vegleges.jpg

 
Teljes bejegyzés